top of page
De locatie in Den Dolder

Op de middenas van het terrein van Altrecht / Reinarde

( voormalige Willem Arntsz Hoeve ) aan de Vijverhof in Den Dolder is Bouwsels gevestigd in één van de ruimtes aan de noordzijde van het Bedrijfsgebouw. 

Op het grote plein voor de ingang kunnen er Knikkerbanen gebouwd worden. Mocht het slecht weer zijn dan is het Knikkerbanen bouwen, tot een groepsgrote van 12 kinderen ook binnen mogelijk. 

 

Aangeboden wordt de activiteit en de locatie. Het meebrengen van drinken en versnaperingen staat je vrij. Er kan koffie en thee gezet en er is de mogelijkheid om prikwater te maken. 

Het atelier ligt dus aan de Vijverhof In Den Dolder.

Met de auto of bus 59 Hilversum / Zeist neem je vanaf de Dolderseweg, N238 de afslag Altrecht / Reinarde.

Bij de Y splitsing rechts aanhouden. Doorrijden tot aan het eind en vervolgens links en gelijk weer links afslaan. Na enige meters wordt een plein zichtbaar met in het midden een grote boom en het grijze aanhangertje van Bouwsels.

Ook met de trein is deze locatie goed bereikbaar. 

Vanaf het station Den Dolder is het rechtstreeks slechts een kwartier lopen. Met omtrekkende beweging door het bos iets langer. Voor deze route is er ook een speurtocht beschikbaar waarbij het vinden van informatie van belang is voor het kraken van de code van de koffer waarin zich de machines bevinden.

bottom of page